dijous, 24 de març de 2011

BENIMACLET T'ESTIME


Trobada veïnal a Benimaclet
Del 2 AL 9 d'abril

Benimaclet és un barri cada dia més viu, del qual ens sentim orgullosos i pel qual treballem amb il·lusió. Per això, des Benimaclet Viu, plataforma ciutadana creada ara fa un any arran de la celebració de la Trobada d'Escoles en Valencià, hem organitzat una sèries d’activitats culturals i veïnals anomenades BENIMACLET T'ESTIME i que se celebraran del 2 al 9 d’abril.

Una trobada que vol ser una declaració d’amor al nostre barri, Benimaclet, però també a la València que viu i batega en entitats veïnals que treballen per defensar la convivència, la participació ciutadana i l’estima a la llengua i la cultura pròpia.

L’inici de BENIMACLET T’ESTIME serà el dissabte 2 d’abril amb el multitudinari concert que realitzaran Obrint Pas, que presentaran el seu nou disc ‘Coratge’, i La Gossa Sorda al camp de futbol del Sporting de Benimaclet per commemorar els 10 anys del Centre Social Terra. La setmana posterior vindrà marcada per les partides de pilota valenciana protagonitzades per joves del barri als carrers del casc històric.

Tot i així, el dia gran de la festa serà el dissabte 9 d’abril amb un seguit d’activitats programades durant tot el dia. Començarem amb una cercavila que recorrerà els carrers del casc històric i acabarà a la plaça del poble, on hi ha previstos tallers de danses, jocs infantils, activitats culturals, venda de plantes, final del Torneig d'Escacs organitzat pel Centre d’Instrucció Musical i l'Associació de Veïns i Veïnes, així com un dinar de germanor. Ja a la vesprada, la mateixa plaça serà escenari de la II Fira de la Música, amb un bon grapat d’actuacions curtes de grups representatius de la nostra música, abans de donar pas als concerts de Benimaclet Folk (18:30h) i Feliu Ventura (19:30h). Per acabar, se celebrarà un sopar de veïns i veïnes i la Nit d’Albades .

En definitiva, BENIMACLET T'ESTIME serà tot un esdeveniment on volem vestir de festa el treball i entusiasme diari dels veïns i veïnes de Benimaclet. Per açò, des de Benimaclet Viu, volem animar el veïnat del centre històric perquè adornen amb plantes sa casa i engalanen carrers i balcons, amb la finalitat de recuperar els nostres carrers com a espai públic de cultura, diversitat i convivència.

Benimaclet Viu:
http://trobada2010.blogspot.com

Programa dissabte dia 9:
BENIMACLET T'ESTIME a la Plaça de Benimaclet
10:30h Cercavila
11:00h-14:00h Tallers de danses, jocs infantils, activitats culturals, venda de
plantes, final del Torneig d'Escacs.
14:00h Dinar de germanor
16:00h II Fira de música.
18:30h Benimaclet Folk
19:30h Feliu Ventura
21:00h Sopar a la fresca. Nit d’Albaes

Cap comentari:

Publica un comentari