diumenge, 18 de setembre de 2011

Gran èxit de participació a la Festa Estellés

Només fer-vos saber als que no hi poguéreu estar que la Festa Estellés 2011 va ser un èxit rotund d’assistència, de participació i de bon ambient. Hem d’agrair el treball de tots els que col·laboraren amb el seu treball i/o aportant materials necessaris per a muntar-ho tot. Molta gent es va quedar sense lloc per a sopar perquè es van superar totes les previsions.

L’objectiu per al curs vinent està clar: que tothom que ho desitge puga sopar i gaudir de la poesia d’Estellés amb nosaltres.

S’han de destacar les actuacions dels alumnes i pares i mares del Pare Català que, com sempre, donaren la talla i superar el llistó que ens van posar Maria Franco amb el seu poema de la Lluna, per la seua tendresa i excel·lent interpretació, està molt difícil.

Agrair també la presencia de Jaume Pérez Muntaner, que s’ha fet soci de Benimaclet VIU, i el regal de la seua magnífica veu recitant i del seu lúcid i alhora encoratjador discurs.

I les danses de “l’esvarà”? una preciositat i una interpretació de filigrana.

Per a finalitzar, els punxa-discos ens muntaren una sessió de qualitat.

En la “paraeta” de samarretes de Benimaclet VIU, a més de poder comprar-te’n una, podies assistir a l’espectacle comercial de Juanxu que no té desperdici. La propera volta no us ho perdeu.

Felicitacions a tot perquè una altra València i un altre Benimaclet són possibles i ho demostrem dia a dia.Salut

1 comentari:

  1. Vam passar una vesprada-nit molt agradable. Sempre és màgic passejar pel barri de Benimaclet i, ahir, amb el discurs de Jaume Pérez Montaner i els versos d'Estellés molt més.
    Al meu blog he deixat una crònica de l'acte.

    Una abraçada i molta força per continuar lluitant i mantenint Benimaclet Viu.

    ResponElimina