dimecres, 11 de gener de 2012

Cursos de Valencià - Universitat Lliure de BenimacletEls cursos es tornen a posar en marxa a febrer. Totes aquelles persones interessades han un email a ullbenimaclet@gmail.com posant a l’Assumpte: Cursos valencià.

TALLERS DE VALENCIÀ


NIVELL AVANÇAT
Dilluns i dimecres de de 09:00 a 10:00h de dimecres 1 de febrer fins dimecres 30 de maig de 2012 a la la seu de l’Associació de Veïns de Benimaclet.


NIVELL INICIAL
Dimarts de 19 a 21 h. de dimarts 7 de febrer fins dimarts 5 de juny de 2012 a la sala de professorat del CP Pare Català.

CONVERSA
Dimecres de 19 A 21 h. de dimecres 1 de febrer fins dimecres 16 de maig de 2012 a la sala de professorat del CP Pare Català.

Amb la matrícula es farà una aportació de 5€ per a despeses de materials (folis , guix, còpies…). Per a matricular-se: s’ha d’enviar un correu a ullbenimaclet@gmail.com indicant en l’assumpte “Valencià” Aquelles persones que necessiten una certificació han d’haver signat un full d’assistència, com a mínim del 80% de les classes. Al taller de conversa també podrà asistir qualsevol alumne/a dels altres tallers, per refoçar la parla (sense haver de matricular-se de nou) .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada