dijous, 4 d’octubre de 2012

Tornen les xerrades obertes del cicle Comprendre el món, transformar la realitat a la Universitat Lliure de Benimaclet.

La Universitat Lliure de Benimaclet iniciarà el proper dimecres, dia 24 d'octubre a les 19:00 h i al Centre Social Terra, el nou curs 2012-2013 de xerrades obertes amb Alternatives per a un nou model de societat: l'economia de la igualtat, on trobareu la visió punyent  de Carmen Castro (Economista; experta en Polítiques Europees de Gènere i Màster en Estratègia de Mainstreaming de Gènere; directora de SinGENEROdeDUDAS, comunitat de coneixement amb enfocament de gènere).
Vivim temps convulsos en ple atac de les polítiques neoliberals a l'anomenat 'model social europeu', assistim a un procés d'expropiació creixent de drets bàsics que es tradueix en una major polarització de rendes, recursos i oportunitats. L'absència d'igualtat en l'enfocament de les polítiques públiques està aguditzant el sistema de divisió sexual del treball, la depauperació i diferenciació de les condicions de vida i l'eixamplament de la bretxa de desigualtat en les posicions socials de dones i homes.

Hi ha alternatives per a un canvi de model? L'aplicació de l'enfocament de la igualtat i la perspectiva feminista propicia la construcció d'alternatives per a un altre model de desenvolupament, establint bases per a la sostenibilitat humana, mediambiental i econòmica en condicions d'equitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada