dimarts, 9 de maig de 2017

Jornades de Treball Pedagògic "La Premsa Menuda de Benimaclet", dissabte 13 de maig, 10.30 h.


Benimaclet Viu participarà a la 3a sessió de les Jornades de Treball Pedagògic "La Premsa memuda de Benimaclet", organitzades per Catxirulo Lab a l'Escola Meme. 

Al llarg de tres dissabtes, des d'inicis d'abril, el projecte educatiu "La Premsa Menuda de Benimaclet" de Catxirulo Lab ha estat desenvolupant les Jornades de Treball Pedagògic, un intercanvi d'experiències a través de l'anàlisi i el debat al voltant de tres eixos fonamentals: l'educació cooperativa, l'aprenentatge en la pràctica i les ferramentes comunitàries, cadascun d'ells protagonista d'una sessió de les jornades.

Dissabte 13 de maig és l'última jornada, dedicada a les ferramentes comunitàries i on Benimaclet Viu participarà a la taula redona que es farà a continuació de la xerrada d'Aida Sánchez de Serdio, investigadora i educadora artística. A la taula redona ens acompanyaran responsables del projecte de comunicació audiovisual educativa MagaCIM TV (al canal YT trobareu els programes complets de les tres temporades realitzades) i de la llibreria i tenda associativa La Repartidora.

Si voleu assitir per participar en la jornada, aprendre alternatives, aportar idees en el debat o col·laborar en el taller educatiu, mireu l'explicació del projecte i de les activitats que trobareu a les pàgines de Catxirulo Lab.

Catxirulo Lab, Jornades Premsa Menuda informació
Resum del projecte a la revista Benimaclet EntraCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada