divendres, 25 de novembre de 2011

Dilluns 28 de novembre

El periodisme es revolta a València
Presentació del llibre Comunicant la Revolta i el documental Foc sobre el Màrmara a València 

Dilluns 28 a les 19 hores es presenten al centre cultural Terra de Benimaclet al carrer Baró de Sant Petrillo 9. Rafa Xambó, sociòleg, presentarà el llibre amb l'autor, el sociòleg Xavi Ginés i un dels entrevistats, David Segarra, director del documental. El documental sobre la Flotilla a Gaza serà projectat després de la presentació del llibre.

Comunicant la revolta. Mitjans de comunicació i moviments socials al País Valencià.

La història recent de les lluites ciutadanes i el paper que la comunicació social hi juga són l’eix central de les converses que ha mantingut Xavier Ginés amb un grapat de periodistes, activistes dels moviments i activistes de la comunicació i la xarxa. A través d’aquest diàleg, el lector pot trobar les claus dels èxits i decepcions dels moviments socials al País Valencià i al món.

Amb: Xavi Sarrià Batlle (Col·laborador en diversos mitjans, escriptor, músic i compositor) Rosa Solbes López (Periodista de RTVE) Juli Esteve Carbonell (Periodista i director d’InfoTelevisió) Rubén Fernández Arizmendi (Periodista fundador de L’Avanç) Josep Gavaldà i Esteve (Membre de Per l’Horta) Violeta Tena Barreda (Redactora d’El Temps) David Segarra Soler (Periodista i productor -L’Avanç, TeleSur-) Rosa Brines i Sirerol (Periodista de RTVV) Manolo Gallego (Membre de Ràdio Klara) Sergi Pitarch Sánchez (Periodista de Levante-EMV) Andreu Ginés Sánchez (Membre de L’Accent) Xurxo Estévez Gantes (Organitzador de Ja en Tenim Prou) Pasqual Requena Pallarés (Membre de Salvem el Botànic, recuperem ciutat) Hèctor Sanjuan i Pons (Periodista d’El Mundo) Paco Sanz Sanz (Membre de Xúquer Viu) Jaume Nualart Vilaplana (Nous mitjans digitals -Indymedia-) Juan Bordera Romà (Comissió premsa 15M València) http://comunicantlarevolta.wordpress.com/

Foc sobre el Màrmara 

El 31 de maig de 2010 Nou persones van ser assassinades per militars israelians en aigües internacionals. 700 activistes tractaven de portar ajuda i trencar el bloqueig que pateix des de fa anys la població palestina de Gaza. De la mà dels periodistes i activistes supervivents fem un viatge des de Caracas a València, Barcelona, Brussel·les, Londres, Estocolm, Istanbul i Gaza per comprendre els motius de la Flotilla de la Llibertat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada