dissabte, 11 de maig de 2013

BENIMACLET T'ESTIME, finalment, dissabte 1 de juny.

BENIMACLET T’ESTIME 2013 - PROGRAMACIÓ
 
DIVENDRES 24 de maig:
Lloc: Assemblea Veïnal a les 20:00 h.
Projecció del documental ENXANETA sobre el món de les muixerangues i castells,
Direcció: Paulí Subirà. Música: Borja Penalba.
 
DIVENDRES 31 de maig:
Lloc: Musical de Benimaclet.
20:30 h Cloenda de la II SETMANA DE LA BICICLETA A BENIMACLET:
Sopar de pa i porta al carrer Baró de San Petrillo (reserves al CS Terra).
22:00 h JAM SESSION oberta de música popular i tradicional amb Xavi Folch, Pep “Mama” i Amadeu Vidal, TALLER DE BALL amb Anna Codonyer i Vicent Marín i tot qui vulga venir a tocar o a ballar.
 
DISSABTE 1 de juny:
Lloc: Plaça de Benimaclet
 
11:00 h MUNTATGE de la mostra d’entitats, associacions i col·lectius participants: Assemblea de Veïns, colla de tabals i dolçaines Estrela Roja, Colla de Dimonis, Associació de Veïns i Veïnes, Escola de Música del Centre Instructiu Musical (CIM), El Musical, televisió MagaCIM TV, Centre Social Terra, Arran, Endavant, Horts Urbans, Lluerna Teatre, Colla Excursionista, Benimaclet Entra, llibreria La Traca, L'Eixam, Pobles contra la Troika, Ca Revolta, Racó de la Corbella, Asociación Rumiñahui hispano-ecuatoriana, Grup d’Actors de Teatre en Valencià “Un déu salvatge” de Pep Ricart (de ”L’Alqueria Blanca”), Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) i Muixeranga de València.
 
12:00 h PASSACARRER pels antic carrers del poble amb la colla de dolçaines i tabals Estrela Roja de Benimaclet, els gegants Moro Maclet, Tirant Lo Blanch i Arrancapins. Presentació i bateig de la NOVA GEGANTA DE BENIMACLET.
 
12:30 h FIRA D’ENTITATS, ASSOCIACIONS I COL·LECTIUS amb tallers musicals, de manualitats, artístics, de danses del món, muixerangues, maquillatge, teatre invisible, jocs diversos i ball popular i tradicional, amb la col·laboració del CIM Benimaclet, El Musical, Muixeranga de València, Arran, Grup de Teatre de l'Oprimit de la Universitat Lliure de Benimaclet, l’IES Patacona i el grup de  danses L'Esvaraeta.
 
14:00 h DINAR POPULAR a la plaça, a càrrec del Centre Social Terra (reserveu amb suficient antelació).

16:00 h IV FIRA DE LA MÚSICA DE BENIMACLET, presentada per Josep Vicent Frechina i Amàlia Garrigós, amb les actuacions en directe de Jesús Barranco (Gent del Desert), Tomàs de los Santos, Carles Enguix, Rafa Xambó, Rodamóns, Mugroman, Indefinits, Poetes Anònims, Becaires, Hugo Mas, Pellikana, Xavier Morant i Lluís Vicent (provisionalment) i mostra de produccions discogràfiques amb el Col·lectiu Ovidi Montllor (COM), Mésdemil, Comboi Records i La Casa Calba.

19:30 h GRAN BALL A LA PLAÇA amb TRES FAN BALL: cal reservar energia per ballar sense parar i demostrar el que s’ha aprés als tallers.

21:00 h SOPAR DE PA I PORTA, per relaxar-se i xerrar assossegadament.

23:00 h DANSÀ A LA PLAÇA amb el grup L'ESVARAETA i FI DE FESTA.

Si voleu contribuir-ne a la difusió, ací teniu el material descarregable:

Cartell jpg A4
Cartell pdf
Fullet programa detall


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada