dimarts, 16 d’abril de 2013

3 de maig. Presentació del projecte "Dues flors per un cavallet"


LA UNIVERSITAT LLIURE DE BENIMACLET ACULL LA PRESENTACIÓ DE
"DUES FLORS PER A UN CAVALLET"
 UN PROJECTE AUDIOVISUAL DE SUSANA REYDues flors per a un cavallet serà un nou film de Susana Rey si aquesta polifacètica i premiadíssima autora gallega establerta a València aconsegueix el finançament necessari per a dur a terme aquest projecte audiovisual a través del micromecenatge.

Es tracta d’un llargmetratge que documenta les jornades de treball d'alguns dels membres de l’Assemblea d’Aturats de Paterna, que van decidir, en el context actual de crisi, generar alternatives d’autoocupació a partir de la creació d'una colla obrera que construeix des dels plantejaments de la bioarquitectura.

Més enllà d’un document tècnic exhaustiu i veraç, Rey presenta el delta del Palància com un lloc on conflueixen persones, animals i coses per donar tot el sentit a un espai de vida, d’idees i de resistència.

El documental integrarà un cos important de música en català, que ja compta amb la col·laboració d’autors valencians com Al Tall, Àlvar Carpi, Antònia Font, Carles Dénia, Domingo Chinchilla, Dusminguet, Lilit i Dionís, Mar Aranda, Miquel Gil, Obrint Pas, Pep Gimeno “Botifarra” i Rafa Xambó. Preveu tindre versió en totes les llengües de l’Estat i, si és possible, també en anglés i portugués.

Aquest treball és una proposta modesta però entusiàstica i, donat el seu valor social i ecològic, pretén arribar des de la xarxa a persones, associacions i plataformes socials que hi estiguen sensibilitzades.

El divendres 3 de maig, a les 19h Vicent Ibáñez, del Col·lectiu Audiovisual Melderomer, presentarà la iniciativa al Centre Social Terra, de Benimaclet, dins del marc de les activitats de la Universitat Lliure de Benimaclet (L’ULL).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada