diumenge, 17 de juny de 2012

Revetlla Popular de Sant Joan a Benimaclet, dissabte 23 de juny.

Des de Benimaclet Viu i el Centre Social Terra hem organitzat la Revella Popular de Sant Joan -feta quan toca i com toca- i què volem convertir en una alternativa al que ara s’està fent, a la banalització i despersonalització de les nostres tradicions com a poble: una concepció diferent que de segur és, de nou, del vostre grat.

Es tracta de recuperar aquelles festes populars i de carrer que tradicionalment hem celebrat els i les valencianes i que, com d'altres, semblen haver-se convertit en pur folklorisme i mercaderia. Es tracta, alhora, de recuperar un espai públic, els nostres carrers, que són dels i de les veïnes i que han de servir per trobar-nos, relacionar-nos, conèixer-nos, somiar...


Així que, ja sabeu, aquest 23 de juny toca prendre de nou els nostres carrers i celebrar juntes l'arribada de l'estiu amb bona companyia, bon menjar i bona música.

La programació que hem organitzat és la següent:

-19'30 hores: actuació del cantautor Pau Alabajos. (Mireu-se també aquesta informació gràfica, per si de cas teniu algun dubte)
-21 hores: Sopar Popular al carrer (Picadeta + Torrada de carn o verdures + Beguda + Cremadeta d'estiu: 10€).

-23 hores: Punxa-Discos al carrer (DJ Factoria) ...

I moltes més sorpreses!!

*Totes les activitats seran al carrer, a l'encreuament entre el carrer Baró de Sant Petrillo i el carrer Reverendo Rafael Tramoyeres (al costat del Terra). Cartell en pdf ací.

Cal que confirmeu la vostra assistència al sopar, enviant un correu a
centresocialterra@gmail.com
o apuntant-vos directament al Terra (C/ Baró de Sant Petrillo, 9).

Us esperem!
Una abraçada.
 

Cap comentari:

Publica un comentari