divendres, 4 de febrer de 2011

La II Fira de la Música de Benimaclet engega motors.

Vist el clam unànime que ens està demanant la reedició de la Fira de la Música en València, aquella que vàrem celebrar el passat 16 de maig del 2010, dins el marc de la Trobada d'Escoles en Valencià de la Ciutat de València, engeguem motors i anem per feina. Aquest any, la II Fira de la Música de Benimaclet formarà part de BENIMACLET, T'ESTIME, una gran parada primaveral farcida d'activitats culturals, lúdiques, reivindicatives, integradores i engrescadores on, per suposat, la nostra música ocuparà un temps i un espai ben importants.
Ací teniu una versió il·lustrada i en pdf, que sempre queda més cridanera, del fullet II Fira de la Música de Benimaclet - V1.0, on hem intentat esbossar les idees inicials d'aquest esdeveniment.
I ací teniu l'article original que va ser publicat al periòdic de la Trobada 2010 amb el títol Eduquem cantant, cantem educant, on destacàvem l'inabastable potencial que té la música i les cançons com a material formatiu de primera línea, com a generadores de consciència de pertànyer a un poble definit i com a amalgama de cohesió i d'integració.
Si voleu recordar moltes més coses dites i escrites sobre el nostre antic poble i la seua gent en aquella ocasió, recupereu i reviseu el periòdic Trobada del 2010, també en versió descarregable directament.
I posats a fer memòria, també teniu un breu repàs al que va ser la primera edició de la Fira de la Música de Benimaclet, massa breu i incomplet, però molt sentit, amb la cançó Tenim la clau, del versàtil músic Àlvar Carpi, i el reportatge de Francesc Estrela.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada