divendres, 4 de febrer de 2011

Les ratlles de la vida creuaran Benimaclet divendres 11 de febrer.

Varem tenir la sort que la novel·la es començara a distribuir just un dia abans de la presentació de El quadern d'Àngela que varem fer el passat 18 de desembre, així que gaudirem del llibre, amb la tinta encara fresca, quasi abans que ningú. Però ara toca la presentació oficial i per això, la nostra estimada escriptora intercomarcal, Raquel Ricart, ens parlarà de Les ratlles de la vida, guanyadora del Premi Andròmina de Narrativa (Premis Octubre 2010), proper divendres, 11 de febrer de 2011, a les 19:30 h i a la Libreria Primado (Primat Reig, 102, front a la caserna de la GC). Si res no falla, serà acompanyada per Francesc Calafat, crític i membre del jurat que li va atorgar el premi, i el conegut actor Pep Ricart.
Passat 27 de gener, Raquel Ricart va ser al Centre de Cultura Contemporània Octubre per parlar de literatura i literats, junt al també narrador i poeta Vicent Ortega. El nostre amic Sal·lus Herrero i Gomar va enfilar-se fins enllà dalt per no perdre's detall i, ara, ens ofereix aquesta detallada crònica amb les seues valuoses i precises impressions.
El País també va dedicar-li espai al seu suplement Quadern, el qual, a més a més, també ve carregat d'altres cròniques molt, però que molt, interessants. Repasseu-vos, també, la completa entrevista a La Teranyina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada