dimarts, 20 d’octubre de 2009

Darrer diumenge d'octubre 2010

Us fem arribar una convocatòria d'activitat:
DARRER DIUMENGE D'OCTUBRE: RECUPEREM L'APLEC PER A TOTS I TOTES
Aquesta s'emmarca dins del programa general d'activitats de la Trobada d'Escoles en Valencià de 2010 que, com ja sabeu, celebrarem la pròxima primavera a Benimaclet.

Animeu-vos a participar!, qui vulga pot anar amb cotxe, però també hem quedat el diumenge, 25 d'octubre a les 9:30h del matí a la porta de l'escola Pare Català, al c/Padre Alegre, per anar en bicicleta, els que vulguen. Las idea és quedar a esmorzar a les 11:30h a la muntanya de la patà del Puig i compartir un diumenge festiu. Allà no hi ha pèrdua.

En el marc de les activitats que estem posant en marxa per anar preparant la Trobada d'escoles en valencià que celebrarem a Benimaclet la primavera de 2010, un grup de mestres i mares i pares del CP Pare Català hem pensat que seria bo recuperar la idea d'anar al Puig el darrer diumenge d'octubre.

L'Aplec del Puig es celebra cada darrer diumenge d'octubre a la muntanyeta la patà (l'Horta) i commmemora l'estada del rei en Jaume a la muntanya, des d'on controlava la ciutat de València i es va concebre la seva conquesta.

Comissió organitzadora de la Trobada 2010 del CP Pare Català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada