diumenge, 26 de maig del 2013

BENIMACLET T'ESTIME 2013, dissabte 1 de juny.

 
Més tard que mai, però no amb menys ganes, il·lusió i força, arriba Benimaclet t’estime 2013, el batec d’un poble rebel, alegre i crític per fer ben visible, a través de la nostra llengua, cultura, música i tradicions, l’essència de ser poble. La plataforma Benimaclet Viu, nascuda de la comunitat educativa i de les associacions, entitats i col·lectius del nostre antic poble, ha enllestit una jornada cultural i lúdica que sense dubte superarà amb escreix totes les precedents. A partir de les 11:00 del dia 1 de juny i a la Plaça de Benimaclet tant els més menuts com el més grans podran gaudir, al so de les dolçaines i tabals i als peus dels impressionants gegants, de bona diversió amb tallers musicals, de manualitats, artístics, de danses del món, muixerangues, maquillatge, teatre invisible i de jocs diversos, als qual se sumarà el ja habitual taller de ball popular i tradicional (amb sessió anticipada al divendres 31 de maig), per acabar amb el multitudinari dinar popular a la plaça.
 


A les 16:00h, conscients de l’important paper educatiu i de cohesió cultural que té la nostra música, començarà la IV Fira de Música de Benimaclet, la trobada oberta de músics i cantants, la qual té la doble vessant de la interacció dels músics entres ells i amb el públic general, fidel o nouvingut. Així, hi hauran breus actuacions en directe dels músics i cantants que participaran enguany, presentacions de novetats, entrevistes i, sobre tot, intercanvi d’experiències i cerca de sinèrgies per potenciar un sector cultural que representa tota una esperança de futur. Arribats a les 19:30 h i després del bon repàs musical, serà el moment de la disbauxa amb el Gran Ball a la Plaça, ocasió perfecta per demostrar tot allò aprés al taller matinal i al de divendres o simplement per a passar-s’ho d’allò més bé. A les 21:00h serà el moment del relaxat recapte del sopar de pa i porta i, a continuació, acabarem el Benimaclet t’estime 2013 amb una gran dansà a la plaça.
 


Tota la informació complementària, amb el cartell i el programa detallat, es troba a la vostra disposició a la web de Benimaclet Viu.
 
 
Si voleu fer servir-ne aquest text per a la seua difusió, el podeu descarregar ací mateix.


26 de maig de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada